Richtlijnen voor het gebruik en bewaren van je backmitra

  1. Bewaar je backmitra thuis plat op de grond (en niet rechtstaand tegen de muur, je zal na een tijdje een blijvende vervorming hebben).
  2. Bewaar je backmitra in een ruimte waar het minder dan 40 graden is (en niet in de zon, niet in de buurt van een verwarmingstoestel, niet in je auto als het warm is of achter een raam of in een box waar de zon kan op schijnen. Temperaturen in een warme auto kunnen oplopen tot 50 graden of meer).
  3. De backmitra dient alleen te worden gereinigd met koud water en zeep. Bij gebruik van andere (chemische) producten kan er schade ontstaan aan je backmitra.
  4. Leg geen voorwerpen op of tegen je backmitra die vervorming of indrukken kunnen veroorzaken.
  5. In het filmpje https://backmitra.nl/hoe-werkt-het/ krijg je een gedetailleerde uitleg van mijn lerares Brigitte Longueville hoe je de backmitra moet gebruiken.
  6. Je maakt best een persoonlijk kenmerk op je backmitra : je kan je naam op de gekleurde lijn schrijven, er een lintje rond doen, een paperclip aan de zijkant er inschuiven,…… Op die manier zal je je backmitra meteen herkennen mocht je hem bv eens kwijt zijn of verwisselen met iemand anders hun backmitra.
  7. Tijdens het transport naar de yogales stop je best je backmitra vanbinnen in je opgerolde yogamat. Je kan je yogamat (met de backmitra binnenin) in een gesloten yoga draagzak stoppen. Op die manier zal je je backmitra niet verliezen tijdens het transport naar de yogales.
  8. je kan alles nog eens nalezen op https://backmitra.nl/garantievoorwaarden/.
  9. de allerbeste manier om je backmitra te bewaren is hem dagelijks te gebruiken. Je bovenrug en je nek zullen je dankbaar zijn 🙂. Ik raad elke yogi aan om dagelijks 5 a 10 minuten op je backmitra te gaan liggen. Je hoeft zelfs met je armen geen oefeningen te doen. Alleen al met je bovenrug op je backmitra gaan liggen, is reeds voldoende. Reeds na enkele weken zal je al een groot verschil merken.
Ginger Yoga
Adres

Geert Francois
Ginger Yoga
Trieststraat 38 bus G
9960 Assenede

Volg Ginger Yoga
GSM

0494/85.70.86

Nieuwsbrief